miercuri, 7 mai 2008

Masă bogată de Paşte

Masã bogatã de Paºte pentru nevoiasi.

Numeroase persoane nevoiaºe din oraºul Iasi au avut parte de o masã mai bogatã de Paºte. Primãria le-a oferit pachete cu produse alimentare, ca sã simtã cã este sãrbãtoare ºi în casele lor.
Persoanele care merg zilnic la cantina de ajutor , cât ºi persoanele cu venituri foarte mici au primit din partea primãriei oraºului pachete cu produse alimentare.
Nevoiasii au fost multumiti
.Cei nevoiasi au afirmat cã „este o sãrbãtoare mare pentru toþi creºtinii-ortodocºi ºi cã cineva trebuia sã se gândeasca ºi la ei. Ne-au împãrþit pachete, alimente pentru ca noi sã vedem cã se gândesc si la noi ºi cã nu ni-au uitat. Acest lucru îl face la fiecare sãrbãtoare mare”. Bucuroºi cã vor avea o masã mai bogatã de Paºte, oamenii s-au adunat la uºa cantinei ºi au aºteptat cu nerãbdare sã primeascã produsele. „Domnul primar este un om cu suflet mare ºi s-a gândit la noi. Am avut ºi noi ce pune pe masã. Veniturile nu ne-au permis sã cumpãrãm foarte multe, toate s-au scumpit, dar am avut ºi noi de toate”, a spus o femeie cu lacrimi în ochi.3.000 de pachete cu bunãtãþi
Anul acesta, Primãria a împãrþit 2.000 de pachete pentru persoanele nevoiaºe. Faþã de anul trecut, numãrul acestora a crescut foarte mult ºi asta din cauza salariilor foarte mici. Angajaþii instituþiei împreunã cu primarul oraºului au stat câteva ore bune pânã când fiecare om ºi-a primit pachetul de Paºte. „Ne bucurãm cã putem sã mai înseninãm chipurile oamenilor. Pachetele conþin produse alimentare specifice acestei sãrbãtori ºi sperãm sã le fie de ajutor în gospodãrii”, a adaugat unul dintre angajaþii instituþiei.

Niciun comentariu: